Werken bij

Werken bij

Openstaande vacatures

You Care-vacature ‘Ambulant begeleider’

Als ambulant begeleider/jeugdzorgwerker ga je voornamelijk individuele begeleiding geven. De begeleiding vindt plaats op school, thuis of op de locatie van ons, waar je zelf heen rijdt. Tijdens de begeleiding wordt er aan verschillende doelen gewerkt: gedragsveranderingen, de sociaal emotionele ontwikkeling, zelfredzaamheid, faalangst, contact met familie, etc. Tevens liggen er vaak vragen rondom ouderbegeleiding en psycho educatie met betrekking tot autisme, adhd en lvb. Je stelt intakeverslagen op, begeleidingsplannen, evaluaties en rapportages in ons elektronisch cliënten dossier. Ook neem je deel aan interne en externe overleggen.

Wie zoeken wij?

You Care is een groeiende organisatie. We zoeken daarom per direct enthousiaste en flexibele begeleiders die van aanpakken weten, cultuursensitief werken en goed in ons kleine team passen.
Wij vragen:
– Kennis en ervaring met de doelgroep (autisme, adhd, lvb)
– HBO diploma; SKJ-registratie is een pré (of mogelijkheid tot registratie)
– Flexibel en zelfstandig werken
– Beschikking over een eigen auto en laptop
– Minimaal 3 dagen per week beschikbaar
– Woonachtig in Centraal Gelderland

You Care biedt

Een enthousiast, slagvaardig, klein team met korte lijnen. Veel eigen ruimte. Een telefoon en een eindejaarsuitkering (8%). You Care werkt conform de CAO Sociaal Werk. Inschaling is afhankelijk van diplomering en werkervaring.

 

Interesse?

Neem contact op met Ekram Ettajiri, (06) 27 28 63 53 of stuur een motivatiebrief met CV naar e.ettajiri@youcare.nl.